stichting mee vacatures
Vacatures - Scharlaken Koord.
Preventiemedewerker 4 - 8 uur per week. Stichting Scharlaken Koord is een dynamische groeiende organisatie, die zich bezig houdt met maatschappelijk werk en straatwerk voor vrouwen die werken in de prostitutie. Daarnaast verzorgt Scharlaken Koord landelijke preventieactiviteiten in het Voortgezet Speciaal Onderwijs onder jongeren. Dit houdt in dat we lespakketten, lezingen en workshops bieden die gaan over relaties, seksualiteit, grenzen en weerbaarheid. Naast lessen voor jongeren, bieden we ook lezingen en workshops voor hun omgeving: de ouders, zorgprofessionals en docenten. Dit alles is er op gericht om de kennis rondom loverboyproblematiek te vergroten en om seksueel grensoverschrijdend gedrag bij jongeren te voorkomen. Wat doe je.: Je hoofdtaak is het verzorgen van preventielessen aan jongeren op veel verschillende scholen VSO, VMBO, MBO en soms in internaten, zorginstellingen en in buurtcentra.; Je geeft voorlichting door middel van lezingen aan jeugdwerkers, ouders, hulpverleners en intermediairs bijvoorbeeld de Gemeente Amsterdam en de Politie.; Je denkt proactief mee over en levert een bijdrage aan de verdieping, ontwikkeling en actualisering van het lesmateriaal en het preventiewerk.
stichting mee vacatures
Vacatures - De Ark Haarlem.
Stichting en bestuur. Wonen bij de Ark. Voor huisgenoten, ouders of familie. Kom werken bij De Ark. Openingsdagen en tijden. Adres en vervoer. Tuinderij De Ark. Openingsdagen en tijden. Adres en contact. Samen eten op vrijdag. Voor huisgenoten, deelnemers, ouders, familieleden en medewerkers. Inkomsten en uitgaven. Selecteer een pagina. Arkhuis Pelletier zoekt huisgenoot. De Arkgemeenschap Haarlem kijkt altijd uit naar mensen die hun leven willen delen met onze huisgenoten: mensen met én zonder verstandelijke beperking. Dat kan voor een jaar zijn, maar ook voor onbepaalde tijd. Het kan zijn dat je ook als woonbegeleider mee wilt werken in het huis, maar ook dat je er woont en een deel van je tijd deelt met de andere bewoners.
stoppelenburguitvaart.nl
Vacatures - Wij Groningen.
Werken bij WIJ Groningen. Al onze vacatures op een rij. WIJ Groningen is de organisatie van en voor Groningers. Dat merken we iedere dag, onder andere door de vele betrokken medewerkers. Professionals en vrijwilligers werken iedere dag samen om hun omgeving gezond en prettig leefbaar te maken. Ons motto is dat iedereen mee wil doen, mee kan doen; met elkaar, voor elkaar.
stichting mee vacatures
Vacatures - MEE West-Brabant.
Training: Herkennen van en omgaan met mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Training: Teken je MEE. Programmas voor scholen. Onderzoek en intervisie. Workshops en trainingen. Werken bij MEE. MEE in de buurt. Werken bij MEE. Bekijk de vacature. Bekijk de vacature. Bel ons 076 522 3090.
trompheiloo.nl
Vacatures - Stichting de Baan.
Wanneer ma t/m vrij Waar Nauwe Geldelozepad 17 Haarlem Functie vrijwilliger. Philadelphia en De Baan starten in januari 2019 een nieuwe dagbesteding in het pand van De Baan: t Paleis. Deelnemers worden begeleid doorprofessionele krachten van Philadelphia en ervaren vrijwilligers van De Baan. Als je interesse hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de nieuwe dagbesteding, dan gaan we graag met je in gesprek. Bekijk hier de flyer. Ik heb interesse! Recreatie en ontmoeting Volwassenen. Wanneer vrijdag van 19.30-22.30 uur Waar De Baan Functie Sfeerbeheer. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om onze deelnemers te ondersteunen bij hun discobeleving. Taken variëren van gesprekjes voeren tot mee helpen met de diverse werkzaamheden.
stichting mee vacatures
Vacatures - Werken bij Move - Stichting Move - Kom jij bij ons werken? Asset 7. Asset 3. Asset 4.
Wil jij ook aan de slag bij Move? Bekijk snel al onze vacatures en stagemogelijkheden! Ben jij iemand die mensen wil faciliteren zodat zij professioneel en persoonlijk het beste uit zichzelf kunnen halen? Ben je een netwerker? En wil jij je graag inzetten voor een organisatie die zich inzet voor kansengelijkheid onder jongeren in Nederland? Lees dan snel verder. Staat er op dit moment voor jou geen geschikte vacature tussen, maar lijkt het je toch leuk om bij Move aan de slag te gaan, dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen. Verras ons met jouw talenten en maak ons nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt! Een baan kunnen we je niet meteen beloven, maar je trekt wél als eerste de aandacht wanneer we een vacature hebben die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Open sollicitatie insturen. Of doe mee met onze projecten!
stichting mee vacatures
Werken bij Stichting Bootvluchteling.
Sinds 2015 hielpen al meer dan 3.500 vrijwilligers en medewerkers ons een verschil maken in Griekenland. Wil jij ook met ons aan de slag? Bekijk dan onze vrijwillige en betaalde vacatures. Vind jouw vacature. Toon resultaten Annuleren Toon filter opties.
stichting mee vacatures
Werken bij 's' Heeren Loo.
Over Stichting Cliëntfonds. Over Stichting Wetenschappelijk Onderzoek. Over ons alles over Over ons. Bestuur en raad van toezicht. Jaarverslag en rapporten. Statuten en reglementen. Samenwerken en MVO. Doe groen en blijf fit. Werknemer met een beperking. Regie en medezeggenschap. Online dossier: mijnCaress. Locaties alles over Locaties. Bij jou in de buurt. Hulp bij jou thuis.
seopageoptimizer.nl
ContourdeTwern: Home.
Wil jij meebouwen aan een vitale samenleving met sterke wijken en dorpen? Waar ieder mens een goede start kan maken en iedereen mee kan doen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Ga naar vacatures. Samenwerkingsverbanden en afdelingen. 5038 CH Tilburg.
Vrijwilligerswerk vrijwilligers vacatures in de buurt - NLvoorelkaar.
Vind makkelijk nieuwe vrijwilligers die passen bij jouw goede doel, stichting, non profit óf cliënt. Eenmalig, flexibel of structureel. Plaats een vacature. Eigen platform maken. Bouw jouw eigen vrijwilligersplatform en do good community incl. vacaturebank met onze slimme tooling voor impact. Impact maken - op jouw manier. Test: jouw do-good talent. Weet je niet precies hoe jij het verschil wil maken? Doe onze testjes en ontdek wat bij jou past én bij welke activiteiten je meteen kunt starten. Doe de test. Kom in actie voor Oekraïne. Wil jij Oekraïense vluchtelingen, nieuwkomers en asielzoekers in jouw buurt helpen? Hier vind je een overzicht waar jouw hulp nodig.

Contacteer ons

stage vacatures starbucks vacatures stater vacatures stedin vacatures stella vacatures stepstone vacatures stichting boor vacatures stichting mee vacatures strukton vacatures studentenvacature studenten vacatures suez vacatures sunweb vacatures supply chain manager vacature supply chain vacatures svb vacatures