AMBU-TRANS

Volgens mij is er geen grotere organisator dan our CEO en zijn team

Geplaatst op: 25-03-2016
★★★★★

Na jaren van hard werken, hadden mijn vrouw en ik besloten om onze pensioen dagen in Roemenië door te brengen. Mijn vrouw is van geboorte Roemeense. We hebben een leuk huis vlak bij haar familie, 3 broers en een zus.

Na twee jaar daar heerlijk gewoond te hebben, werd mijn vrouw ziek. Ze had een nierziekte. Na verschillende opnamen in diverse ziekenhuizen bleek het zeer ernstig te zijn.

Na een lijdensweg van 6 maanden en meerdere problemen kreeg ik te horen dat ze in Roemenië niets meer voor mijn vrouw konden doen. Ik heb toen hals over kop mijn broer gebeld, om in Nederland diverse instanties te bellen, wat mijn mogelijkheden waren om haar naar Nederland te vervoeren. Bij de verzekering kregen we nul, dus moest ik het zelf oplossen. Mijn broer is toen op de site van ambu-trans.eu terecht gekomen.

Na een gesprek met our CEO, heb ik besloten om mijn vrouw naar Nederland te vervoeren. Nadat ik Gerrit een lijst had gemaild met de problemen die mij vrouw had heeft hij een medisch team samen gesteld. Het toeval wilde dat Gerrit halverwege Roemenië, een ambulance had staan waar hij een patiënt had gebracht. Ik heb toen tegen Gerrit gezegd, rij door naar Roemenië. De ambulance hebben ze op het vliegveld in Boekarest geparkeerd. De mensen van de ambulance zijn naar huis gevlogen,en 3 nieuwe medische mensen zijn naar Boekarest gevlogen. Te weten Berna, Carla en Thomas. Ik heb hun op het vliegveld op gewacht, en we zijn toen samen naar het ziekenhuis in Boekarest gereden. Na een kort gesprek met het medisch personeel van het ziekenhuis, hebben we mijn vrouw in de ambulance gelegd, en zijn we aan de terugreis van 2200 kilometer naar Nederland begonnen.

Gerrit had inmiddels contact gehad met het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, en mijn vrouw kon daar worden opgenomen. Omdat de Ambulance op de heenweg behoorlijk veel zuurstof had gebruikt, hadden wij voor onze rit niet genoeg, want mijn vrouw lag ook aan de zuurstof. Maar Gerrit zal Gerrit niet als hij niet wat regelt. Dus in de buurt van Munchen konden we een paar flessen zuurstof ophalen. Na een complicatie van mijn vrouw, moesten we in Oostenrijk in Wenen daar naar het ziekenhuis. Gerrit had inmiddels dit ziekenhuis op de hoogte gebracht. Gelukkig is dat goed afgelopen, en na een oponthoud van een paar uur konden we onze reis naar Nederland vervolgen. Mijn vrouw is inmiddels van de intensive care af en ligt op medium care. Ze gaat met kleine stapjes vooruit. Ik heb dit alles te danken aan het snelle optreden van AMBU-TRANS BV. Volgens mij is er geen grotere organisator dan our CEO en zijn team. Ik heb inmiddels our CEO persoonlijk bedankt, en Berna. Nogmaals Gerrit, Berna, Carla, Thomas, bedankt voor jullie goede zorgen aan mijn vrouw en steun ook aan mij.