In een noodsituatie is het goed te weten met wie u te maken hebt.

Altijd stand-by

U kunt ons altijd bereiken. Wij laten u niet wachten op antwoorden, offertes of updates, maar houden u voortdurend op de hoogte. We handelen snel en efficiënt. Als de situatie het vereist, vertrekken we dezelfde dag nog om de patiënt op te halen.

Betrouwbaar

Voor ons is dit meer dan werk. Wij zijn persoonlijk betrokken. Bij elke patiënt vragen we ons af, wat we zouden doen als het om onze zoon of dochter ging. Dat is de basis van onze adviezen en beslissingen. En als wij iets beloven, dan doen we dat ook.

Voor alles een oplossing

Zelfs als uw verzekering niet wil helpen, vinden wij een oplossing om u thuis te brengen.

Wij regelen het beste vervoer, over de weg of door de lucht. Hoe ver de bestemming ook is. Met onze speciaal ingerichte ambulances zijn wij zelfs in staat om afstanden buiten de grenzen van Europa te overbruggen.

Door jarenlange ervaring met artsen en ziekenhuizen overal ter wereld weten wij ook in gecompliceerde situaties de weg te vinden in bureaucratische processen.

Deskundig

Wij hebben honderden patiënten succesvol gerepatrieerd. We opereren vanuit strategische punten in meerdere continenten en hebben door de jaren heen een team van betrouwbare artsen, verpleegkundigen, paramedici en ondersteunend personeel opgebouwd. Ziekenhuizen kennen en vertrouwen ons. Onze klanten zijn overheden, bedrijven, organisaties en particulieren.

Uiteraard heeft AMBUTRANS alle benodigde vergunningen en voldoen wij aan alle wettelijke eisen. We zijn in Nederland als ambulancevervoerder geregistreerd en volgen het Landelijk Protocol Ambulancezorg 8.0 & OMAR.

Al onze medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s en certificaten en laten zich regelmatig bijscholen.