Voor wie
De cursus EHBO bij kinderen wordt gegeven voor iedereen die met kinderen in zijn werksituatie of omgeving te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan ouders, leerkrachten, leidsters in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en verenigingen.

Onze cursus kinder-EHBO is geen reguliere EHBO-cursus. Het is een cursus bedoeld voor iedereen die dagelijks met kinderen omgaat.

Inhoud
De inhoud van de cursus is gericht op het voorkomen en verergeren van letsels in alle daagse situaties. Ook komen levensbedreigende en levensreddende problematiek aan de orde. Van een schaafwond tot een koortsstuip en van benauwdheid tot de reanimatie bij kinderen. Waarbij afstemming op de behoefte van een bedrijf of instelling centraal staat.

Doel
Naast het geven van preventietips en kennisoverdracht besteden we tijdens de cursus veel tijd aan praktische oefeningen. De deelnemers ontvangen bij deze cursus een handig boekje over kinder-EHBO, waarin de eerste hulp beschreven staat.

Meer informatie
De cursus kinder-EHBO wordt op aanvraag gegeven en bestaat uit twee dagdelen. Ook opleidingen van het Oranje Kruis op het gebied van kinder EHBO zijn mogelijk.

De opleiding wordt in-company gegeven.
Beschikt u niet over een leslocatie, dan kunnen wij deze voor u organiseren.

Wilt u meer weten? Stuur ons vrijblijvend een aanvraag en we nemen direct contact met u op!